Kroužek Go Alfa v Pardubicích

Kroužek deskové hry Go pro žáky od 3. - 9. třídy základních škol. Pravidelné schůzky jsou v úterý od 15,30 do 17,00 hodin.

Neděle, květen 21, 2006

Dětská Grand Prix v Brně


V pátek večír jsme vyrazili na DGP do Brna ve složení - Janka, Natálka a Adéla a já jako doprovod. Nasedli jsme do rychlíku a za dvě hodiny jsme byli na hlavním nádraží v Brně, kde na nás čekal Jirka. Ten nás doprovodil do Domečku na Starym Lískovci, šalinou číslo 8. Večír pak vyrazili mnozí do ulic, neb byla Muzejní noc - otevřená muzea do pozdních hodin a také soutěž ohňostrojů. Janka, Natálka a já jsme ale zůstali na Domečku a hráli jsme hry. Adéla se připojila k výpravě do města a prý to bylo moc hezké.
Ráno začal první soutěžní den. Janka s Natálkou hrály turnaj na 9x9 v začátečnících. Celkově bylo v této skupině 10 dětí. Janka se umístila na 3. místě (7 vítězství a 2 porážky). Gratulujeme. Natálka skončila asi tak na 5-6 místě. Po dobrém obědě a promítání Shreka 2 proběhla řešitelská soutěž pro začátečníky. V ní se umístila na 2. místě Natálka. Gratulujeme :).
Odpoledne pak všichni vyrazili do středu města do bazénu. Byla tam veliká legrace a všichni s? velmi odpočinuli. Večír se hrály hry a promítal se Harry Potter 4, později prý také Jestli se rozlobíme, budeme zlí.
V neděli začal druhý soutěžní den. Obě skupiny (začátečníci i pokročilí) spolu sehrály turnaj na 5 kol na 19x19. Jance se podařily dvě výhry, Natálce jedna, což je velmi dobré, neb hrály proti silným hráčům.
Po obědě jsme pak vyrazili na nádraží. Adéla s Jankou a Natálko se ještě prošly po městě, já jsem si popovídal s kamarádem Jiříkem a pak jsme jeli dom.
Díky všem ahoj